Huisstijl

Een huisstijl is de visuele vertaling van jouw bedrijf. Je zorgt voor herkenbaarheid, karakter en kracht. Door jouw huisstijl op de juiste manier uit te werken, word je herkend, krijg je een professioneel merk en is je uitstraling volledig geregeld.

Dit is je huisstijl

Voordat je start met het bouwen van een website is het belangrijk dat je duidelijk weet hoe je wilt overkomen bij je doelgroep. En nog belangrijker, wie is je doelgroep? Door een interactieve workshop met MKB Result kom je erachter wie dit is, wie jij als bedrijf bent en hoe je het beste kunt overkomen. Wij weten hoe we jouw DNA en die van je doelgroep in kaart moeten brengen. Op basis van deze elementen bouwen we jouw huisstijl. Daarmee heb je een stijl die niet alleen bij jou, maar ook bij je doelgroep past.

Zo pakken wij het aan

1.

Wie ben jij als bedrijf?

Voordat we van start gaan met de uitwerking van je huisstijl, willen we tot in de puntjes weten wie jij bent als bedrijf. We adviseren je hierin ook als je dit zelf nog niet helemaal helder hebt.

2.

Wie is je doelgroep

Om de uitstraling zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij je uiteindelijke klant, moeten we weten wie dit is. Per product of dienst schetsen we daarom een profiel (persona) van jouw eindklant om deze zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen.

3.

Wat wil je uitstralen?

Wat is je identiteit en hoe brengen we die het beste naar buiten? Aan de hand van jouw communicatiestijl en die van je klant, maken we een profiel van jou als bedrijf. Dit is de basis voor jou als ondernemer.

4.

Uitwerking en presentatie

Aan de hand van alle eerdere voltooide fasen starten we met de uitwerking. Hier zetten we alles om in visuele en tekstuele uitingen. Samen zorgen we dat dit tot in detail klopt. Wat je krijgt? Een online bibliotheek en een huisstijlgids met richtlijnen hoe je de uitingen het beste toe kunt passen.

Je wilt een uitstraling die perfect past bij jou en je klant?🎉

Laat ons dan voor je aan de slag gaan.