Logo

Het belangrijkste in de uitstraling van jouw merk? Een logo! Een logo zegt alles over wie jij bent, wat je doet en voor wie je dit doet. Een logo sluit de mensen uit die niet bij jouw bedrijf passen, maar trekt mensen die jij als klant wilt aan.

Daarom wil je een logo

Een gepersonaliseerd eigentijds logo mag niet ontbreken in je complete uitstraling. Een logo zegt namelijk alles over wie jij als bedrijf bent. Samen met je merknaam komen mensen er als eerste mee in aanraking. Het logo moet iets zeggen over jou als bedrijf en de communicatiestijl van jou en je klanten. Je potentiële klant moet bij het zien van je logo direct het gevoel krijgen dat hij of zij bij jou past.

Hoe gaan we voor je aan de slag?

1.

Wie ben jij als bedrijf?

Voordat we starten met het ontwerpen van een logo moeten we duidelijk in kaart brengen wie jij bent als bedrijf.

2.

Wie is je doelgroep?

Wie wordt de afnemer van jouw dienst of product? Om de juiste uitstraling te krijgen moeten we duidelijk uitwerken wie de uiteindelijke klant is.

3.

Wat wil je uitstralen?

Wat is je identiteit en hoe wil je die tot uiting brengen? In deze stap gaan we aan de hand van een workshop op zoek naar de communicatiestijlen van jou en je klant. Hierin zoeken we de juiste match.

4.

Concept en creatie

Op basis van jouw verhaal en de gesprekken die we hebben gehad, maken we een duidelijk profiel van jouw bedrijf en wensen. Dit gaan we vertalen naar een passend logo.

5.

Presentatie en selectie

We presenteren verschillende logo’s waaruit we de best passende gaan kiezen. Zit het logo er al bij, of moeten er aanpassingen gemaakt worden voor we gaan ontwikkelen?

6.

Ontwikkeling

Jouw gekozen logo wordt nu ontwikkeld in alle vormen die jij nodig hebt.

Heb je nog geen goed logo?

Laat MKB Result met je meedenken.