Strategie

Strategie is het beginpunt als het gaat om online marketing. Een strategie is iets waar je je aan vast kunt houden, waarvan uit je werkt en waar je doelen in staan. Zonder een gedegen strategie is alles binnen online marketing natte vinger werk. MKB Result schrijft samen met bedrijven doordachte strategieën en maakt het tastbaar.

Merkbeleving

Je bedrijf of organisatie laten zien als herkenbare persoonlijkheid. Herkenning is het belangrijkste aspect binnen de online wereld. Herkenning biedt vertrouwen. Vertrouwen zorgt voor aankopen. MKB Result creëert een merk dat herkenbaar is en past bij jouw bedrijf.

Lees meer

Website creatie

Het startpunt voor het bouwen van een website is het schrijven van een website creatie strategie. Hierin worden de doelen van jouw website uitgewerkt, de doelgroep waarvoor de website is bedoeld en hoe we dit uit gaan werken.

Lees meer
Zoekmachine optimalisatie

Website marketing

Doelen zijn leuk, maar zijn ze haalbaar? En als dit zo is, op welke manier ga je ze behalen? Uiteindelijk doe je dit met een doordachte website marketing strategie van MKB Result. Wij brengen je doelen marketingtechnisch en beschrijven op welke manier je deze gaat bereiken.

Lees meer