Strategie

Strategie is het beginpunt van online marketing. Een strategie is iets waar je je aan vast kunt houden, waarvanuit je werkt en waar je doelen in staan. Zonder een gedegen strategie is alles binnen online marketing nattevingerwerk. MKB Result schrijft samen met bedrijven doordachte strategieën en maakt hun doelen tastbaar.

Merkbeleving

Je bedrijf of organisatie laten zien als herkenbare persoonlijkheid, dat is merkbeleving. Herkenning is het belangrijkste aspect binnen de online wereld. Herkenning biedt vertrouwen. Vertrouwen zorgt voor aankopen. MKB Result creëert een merk dat herkenbaar is en past bij jouw bedrijf.

Lees meer

Website creatie

Het startpunt voor het bouwen van een website is het schrijven van een website creatie strategie. Hierin worden de doelen en de doelgroep van jouw website uitgewerkt en beschrijven we  hoe we voor jou de perfecte website gaan realiseren.

Lees meer
Zoekmachine optimalisatie

Website marketing

Doelen zijn leuk, maar zijn ze haalbaar? En als dit zo is, op welke manier ga je ze behalen? Dit doe je met een doordachte website marketing strategie van MKB Result. Wij werken je doelen marketingtechnisch uit en beschrijven op welke manier je deze gaat bereiken.

Lees meer