Website marketing strategie

Je komt er niet onder uit als je aan de slag wilt met je marketing. Een goede website marketing strategie is de basis voor het online succes dat je wilt gaan behalen. In de strategie bepalen we waar je heen wilt en hoe we hierheen gaan. De basis is een sterke website.

We beginnen bij wie je bent.

Wie ben jij als bedrijf? Hoe profileer je jezelf naar buiten en hoe sta je erbij? Hier komen we achter door verschillende strategische sessies. We kijken hier aan de hand van de 4 p’s naar jouw bedrijf. Je product, prijs, plaats en promotie nemen we onder de loep. Daarnaast, wat is jouw bestaansrecht? Waarom kopen klanten bij jou en niet bij een ander? Waarom zouden ze voor jou kiezen? In twee interactieve strategische sessies wordt ons alles duidelijk over jou, je bedrijf en het aanbod.

SEO Content - MKB Result

Dit is je doelgroep

Om een website marketingstrategie uit te werken moeten we je uiteindelijke doelgroep weten. Wie is je exacte klant, wat zijn kenmerken van hem of haar en hoe kunnen we die het beste bereiken?

Hier sta je als bedrijf

Hoe staat je bedrijf erbij? Wat zijn je sterke en zwakke punten, je kansen en bedreigingen? Dit geeft weer hoe jij er als bedrijf zelf bijstaat. En misschien, wat er moet veranderen om uniek te blijven voor je doelgroep.

Zo presteer je op dit moment

Om een duidelijke strategie te schrijven, brengen we in kaart hoe je er nu bij staat. Welke kanalen worden er gebruikt en hoe worden deze gebruikt? Wat is de gebruikerservaring op je website en hoe komt het dat bepaalde pagina’s niet goed werken. In deze stap maken we een complete analyse van je huidige marketing en website. Prachtige inzichten om op door te pakken.

We stellen doelen

Waar wil je heen? Zijn er al bepaalde doelen die niet behaald zijn of moeten we een stap verder gaan? In deze stap kijken we wat je exact wilt en waar je met je bedrijf heen wilt. Dit leidt tot een unieke marketinggids met wie jij bent als bedrijf, wie jouw doelgroep en concurrenten zijn, hoe je er bij staat en waar we heen gaan.

Zo halen we jouw doelen

Nu we duidelijke doelen hebben geformuleerd, schrijven we een strategie hoe we hierheen gaan. Onze online marketing experts leggen de belangrijkste kanalen bij elkaar en vertellen je hoe, en van welke kanalen we het beste gebruik kunt maken voor het bereiken van je doelen. De uitvoering? Ook dat doen we graag voor je. Het optimale succes behaal je met de specialisten van MKB Result.

Ideeën en resultaten - MKB Result