Websitemarketing strategie

Je komt er niet onderuit als je aan de slag wilt met je marketing. Een goede websitemarketing strategie is de basis voor het online succes dat je wilt gaan behalen. In de strategie bepalen we waar je heen wilt en hoe we hierheen gaan. De basis is een sterke website.

We beginnen bij wie je bent.

Wie ben jij als bedrijf? Hoe profileer je jezelf naar buiten en hoe sta je erbij? Hier komen we achter door verschillende strategische sessies. We kijken hier aan de hand van de 4 p’s naar jouw bedrijf. Je product, prijs, plaats en promotie nemen we onder de loep. Daarnaast zoeken we antwoorden op verschillende vragen. Wat is jouw bestaansrecht? Waarom kopen klanten bij jou en niet bij een ander? Waarom zouden ze voor jou kiezen? In twee interactieve strategische sessies wordt ons alles duidelijk over jou, je bedrijf en het aanbod.

SEO Content - MKB Result

Dit is je doelgroep

Om een websitemarketing strategie uit te werken moeten we je uiteindelijke doelgroep bepalen. Wie is je exacte klant, wat zijn kenmerken van hem of haar en hoe kunnen we hen het beste bereiken?

Hier sta je als bedrijf

Hoe staat je bedrijf erbij? Wat zijn je sterke en zwakke punten, je kansen en bedreigingen? En misschien, wat er moet veranderen om uniek te blijven voor je doelgroep? Al deze factoren beïnvloeden hoe jij er als bedrijf bij staat.

Zo presteer je op dit moment

Om een duidelijke strategie te schrijven kijken we eerst naar je huidige marketingsituatie. Welke kanalen gebruik je en hoe gebruik je deze? Wat is de gebruikerservaring op je website en hoe komt het dat bepaalde pagina’s niet goed werken? In deze stap maken we een complete analyse van je huidige marketing en website. Prachtige inzichten om als basis te gebruiken voor een perfecte marketing.

We stellen doelen

Waar wil je heen? Zijn er al bepaalde doelen die niet behaald zijn of moeten we een stap verder gaan? In deze stap kijken we wat je exact wilt en waar je met je bedrijf heen wilt. Dit leidt tot een unieke marketinggids met wie jij bent als bedrijf, wie jouw doelgroep en concurrenten zijn, hoe je erbij staat en waar we heen gaan.

Zo behalen we jouw doelen

Nu we duidelijke doelen hebben geformuleerd, schrijven we een strategie om te bepalen hoe we hierheen gaan. Onze online marketing experts leggen de belangrijkste kanalen bij elkaar en vertellen je hoe, en van welke kanalen je het beste gebruik kunt maken voor het bereiken van je doelen. De uitvoering? Ook dat doen we graag voor je. Het optimale succes behaal je met de specialisten van MKB Result.

Ideeën en resultaten - MKB Result