Content die je doelgroep raakt

Teksten en beelden van hoge kwaliteit zijn van onschatbare waarde voor je website. Het is het kloppend hart van je online marketing. Onze contentspecialisten weten precies jouw teksten en beelden af te stemmen op je doelgroep.

Dit is goede website content

Content is een verzamelnaam voor alles wat je op de website ziet en een boodschap heeft. Dit kan bijvoorbeeld het volgende zijn:

Van teksten en lettertypen tot animaties en video’s. Alles heeft een boodschap, zowel bewust als onbewust.

SEO Content - MKB Result

Daarom heb je goede content nodig

Uiteindelijk heeft elke goede website en campagne een specifiek doel. Om doelen te behalen is het uiteraard belangrijk om doelgericht te werken. Met name de content moet daarom in lijn zijn met het doel van de website of campagne. Daarom moet je de content niet als bijzaak, maar als hoofdzaak zien bij het lanceren van een nieuwe website of campagne.

Zo pakken wij het aan

1.

Strategie

Voordat we beginnen met het maken van content is het belangrijk dat we helder voor ogen hebben waar we naartoe gaan. Daarom werken we eerst een heldere strategie uit. We stellen doelen en maken een plan waarmee we je doelen kunnen behalen.

2.

Persona en klantreis

We weten nu waar we naartoe willen. Nu is het van belang om de communicatiestijl concreet uit te werken. Daarom stellen we een persona op. Dit is een fictief persoon die de doelgroep van jouw content representeert. Ook bepalen we waar in het aankoopproces (klantreis) jouw klant zit.

3.

Planning

Dit is de fase waarin we bepalen wat we gaan maken. Zodra we alle content in kaart hebben gebracht maken we een planning. Zo weten we wanneer we wat af moeten hebben.

4.

Aan de slag!

We gaan de content maken. Ook daar blijf je als klant uiteraard bij betrokken. We bespreken wat we doen en werken samen naar het beste resultaat.