Webdesign

De boodschap van je website valt of staat met een goed ontwerp. Het maakt niet uit hoe goed je teksten en afbeeldingen zijn, als het ontwerp niet klopt zul je de bezoeker niet bereiken of overtuigen. Wij regelen alles voor een sterk webdesign.

Een stap verder gaan

We willen dat het webdesign jou helpt om je doelen te behalen. Daarom zijn we meer dan alleen webdesigners. Wij zijn er om samen met jou naar je doelen toe te werken. Daarom helpen we je met het opstellen of valideren van een sterke strategie. In ons ontwerpproces komt de juiste knowhow aan bod om van strategie tot eindresultaat succesvol te zijn. Jouw strategische doelen halen is het belangrijkste voor ons!

Dit is een goed webdesign

Het moet er niet alleen goed uitzien. Een goed webdesign is doordacht, functioneel en doelgericht. Natuurlijk is de eerste indruk belangrijk. Maar de hele ervaring moet daarbij aansluiten. Zo maak je een blijvende goede indruk die ook nog eens bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen

Website laten maken illustratie - MKB Result

Zo maken wij een webdesign

1.

Strategie

Zodra we je bedrijf en je doelgroep goed kennen, kunnen we van start. In een creatieve brainstormsessie stellen we je doelen vast. We maken een websiteplan waarin we uitwerken hoe we je doelen willen halen.

2.

Wireframe

Dit zou je kunnen zien als de bouwtekeningen van jouw webdesign. We stellen vast welke onderdelen er op je website komen. Ook kun je zien op welke plaats alles komt te staan. Zo heb je vooraf al een beeld van je navigatie, indeling en inhoud.

3.

Visual design

In deze fase ontdek je hoe de website eruit gaat zien. Het wireframe wordt compleet ontworpen met de afbeeldingen, teksten en huisstijl van jouw bedrijf. Het webdesign wordt nu steeds concreter.

4.

Webdesign ontwikkelen

Nu we weten hoe je website er compleet uit moet gaan zien kunnen we beginnen met bouwen. Het ontwerp wordt volledig opgebouwd in codetaal. Hier lees je uitgebreid hoe wij je website ontwikkelen.