Conversie optimalisatie

Je website wordt goed gevonden in Google, je advertenties scoren goed. Samengevat: Er komt genoeg verkeer naar je website en je SEO is in orde. Maar toch haal je niet voldoende omzet uit je bezoekers. Met conversie optimalisatie zetten we je websitebezoekers om in leads.

Wat is conversie optimalisatie?

Weet ik al

Conversie optimalisatie is het omzetten van een websitebezoeker in een klant of lead. Door conversie optimalisatie (CRO) zorg je ervoor dat je meer omzet behaalt met je websitebezoekers. We zorgen ervoor dat je het maximale uit je bezoekers haalt. Je biedt niet alleen een betere gebruikerservaring, maar je stijgt ook in de zoekresultaten door deze technieken.

Dit is een conversie:

Elke website wordt met een bepaald doel gebouwd. Daarnaast heeft elke pagina een doel. Door bezoekers op de juiste manier te sturen, bereik je het uiteindelijke doel van de website.

Conversie optimalisatie door eye-tracking en mouse-tracking software

Door het kijkgedrag en muisgedrag van jouw websitebezoeker inzichtelijk te maken, optimaliseren we je website op conversie. Door constant analyses uit te voeren, weten we hoe we de websitebezoeker kunnen verleiden. Aan de hand van deze analyses gaan onze copywriters aan de slag om de juiste teksten op de juiste plek te plaatsen. Met deze technieken sturen we jouw bezoekers tot ze het uiteindelijke doel hebben bereikt.

De juiste boodschap voor jouw doelgroep

Wat is je doelgroep? Wat willen ze zien en wat is hun aankoopgedrag? Nadat we dit inzichtelijk hebben gemaakt analyseren we de website op gebruikerservaring. Met deze analyse bij de hand voeren we wijzigingen uit op de website, waarna de boodschap beter overkomt. Daarbij verwijderen we alle drempels die een conversie in de weg zitten.

Hoe gaan we concreet aan de slag met jouw website?

Allereerst starten we met het inzichtelijk maken van de gebruikerservaring. Hoe gedragen bezoekers zich op jouw website? Op welke pagina’s verlaten ze de website? Hoe komt dit? Na het doen van verschillende analyses maken we een duidelijk plan van aanpak om dit te verbeteren.

Hoe zien je bezoekers jouw homepage?

Vul je website hier in om een eye-tracking analyse te ontvangen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.