Google Ads

Meer websitebezoekers werven, online verkopen genereren of je bezoekers terug laten keren naar je website? Dit kan allemaal door middel van Google Ads. Deze vorm van zoekmachine adverteren zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten jou op het juiste moment vinden. Eerder dan je concurrent dus. Dat is toch wat je wilt?

Pakketten bekijken

Wat is Google Ads?

Weet ik al

Google Ads (voorheen Google AdWords) is het online advertentieprogramma van Google en het is de meest toegepaste vorm van online adverteren. Google Ads, ook wel SEA genoemd, staat voor Search Engine Advertising.
De advertenties worden boven en onder de organische (niet betaalde) zoekresultaten vertoond. Aan de hand van kosten per klik, relevantie en de kwaliteit van de advertentie wordt bepaald op welke plek jouw advertentie komt te staan.

Door het opmaken van een campagnestrategie zorg je ervoor dat je zichtbaar bent op het moment dat jouw potentiële klant naar jou op zoek is. Binnen Google Ads zijn er tal van mogelijkheden om je potentiële klanten te bereiken. Zo kun je gebruik maken van tekstadvertenties, shopping advertenties, maar ook beeldadvertenties om bezoekers nogmaals, of juist voor de eerste keer op je website te krijgen.

Hoe gaan wij te werk?

Uiteindelijk wil je een sterke, converterende Google Ads campagne. Samen met een gecertificeerde Google Ads specialist ga je in gesprek om het doel van jouw Google Ads campagne te bepalen. Wellicht bied je een dienst aan waarvoor je meer leads wilt genereren, een webshop waarop je meer verkopen wilt, of je wilt websitebezoekers terug targeten met Google Display. In een strategisch gesprek bepalen we de beste optie voor jouw bedrijf.

Stappenplan

1.

Analyse en onderzoek

In het strategisch gesprek wordt het doel van de campagne bepaald. We maken hierbij de markt inzichtelijk en analyseren de concurrenten.

2.

Strategie en aanpak

Aan de hand van de analyse en het onderzoek schrijven we een strategie en maken we een plan van aanpak.

3.

Opbouw van de campagne

Met een zoekwoordonderzoek bij de hand, starten onze gecertificeerde Google Ads specialisten met het opbouwen van een ijzersterke campagne.

4.

monitoring en optimalisatie

Het verbeteren en onderhouden van een Google Ads campagne is een constant proces. Afhankelijk van het budget wordt de campagne na een aantal dagen geoptimaliseerd.

5.

Rapportage

Afhankelijk van de wensen maken we maandelijks een rapportage met de behaalde resultaten. De rapportage is gekoppeld aan Google Analytics waardoor we alle websitegegevens inzichtelijk maken.

Pakketten

Wij hebben standaardpakketten voor je samengesteld. Wellicht wil je wel gebruik maken van onze expertise, maar niet in onderstaande vorm. Twijfel dan geen moment en neem contact op!

Basic

campagne
Google zoeknetwerk
1 campagnegroep

125,-

/ per maand
Goede start

Standaard

Meeste voordeel
Google zoeknetwerk
Google display
Google YouTube
3 campagnegroepen

330,-

/ per maand
Meest gekozen

Excellent

campagne
Google zoeknetwerk
Google display
Google YouTube
Google lokaal
4 campagnegroepen

480,-

/ per maand
Beste kwaliteit