Linkbuilding

Eén van de belangrijkste factoren binnen zoekmachine optimalisatie is linkbuilding. Enorm belangrijk, maar vaak een ondergeschoven kindje. Zoekmachine optimalisatie is te verdelen in drie hoofdonderwerpen: techniek, content en autoriteit. Met linkbuilding verbeteren we de autoriteit (waarde) van je website. Dit doen we met het verzamelen van kwalitatieve links. Hoe meer hoogwaardige links naar je website, hoe hoger de autoriteit wordt. Dit zorgt voor een stijging in de zoekresultaten.

Linkbuilding is een techniek waarbij je hoger in de zoekmachine komt door het gebruik van relevante zoektermen. Linkbuilding is één van de meest effectieve manieren om je beter te laten scoren, maar kan je ook tegenwerken. Om die reden moet je dit onderdeel overlaten aan een specialist. Met linkbuilding verkrijgen we doelbewust inkomende links (backlinks) naar je website. Hiermee verbeteren we jouw vindbaarheid.

Hoe doen we dit?

Met jouw marketingstrategie bij de hand starten we met het zoeken van de juiste websites binnen ons netwerk. Doordat we al jaren bezig zijn met het verkrijgen van links, hebben we hierin een kwalitatief goed netwerk opgebouwd. Met een gezond backlinkprofiel verzorgen we de beste rankings binnen de zoekmachine. De links worden onder andere geplaatst op:

Linkbuilding voor jouw website

Heb jij online uitdagingen? Zoektermen waar je niet goed mee scoort? Concurrenten die het beter doen? Aan de hand van de zoekterm die jij beter wilt laten scoren maken we een analyse. We analyseren je pagina’s, je concurrenten en het zoekwoord waarop je wilt scoren. Met deze gegevens maken we een plan van aanpak om jouw zoekterm bovenaan te krijgen. Gaan we met elkaar aan de slag, dan ontvang je maandelijks een overzicht met de stijgingen en geplaatste links. Geen zoekterm is te gek.

Hoe scoort jouw website op autoriteit?

Vul hier je website in voor een kosteloze analyse

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.