SEO content

Om vindbaar te worden heb je content nodig. Goede content. Veel websites bevatten slechte content waar bezoekers op afhaken. MKB Result verzorgt de juiste content voor je website die toegespitst is op jouw doelgroep. Geen algemene teksten, maar SEO teksten die jouw doelgroep raken. Wij kunnen je content richten op meer conversie en een betere vindbaarheid.

Content optimalisatie gericht op SEO heeft als doel het bereiken van een hoge positie in de zoekmachine. Bij content gericht op meer conversie, zorgen we dat de bezoekers verleid worden om tot conversie over te gaan. Dit kan bijvoorbeeld het inzenden van een formulier, een aankoop in je webshop of een klik op een telefoonnummer zijn. MKB Result verzorgt content die niet alleen goed scoort in Google, maar ook conversiegericht is.

SEO content voor je vindbaarheid

Om goed vindbaar te zijn heb je sterke content nodig. Op basis van deze SEO content bepaald de zoekmachine waar de website over gaat. Aan de hand hiervan beslist Google bij zoekopdrachten of jouw website relevant is voor die zoekopdracht. Om de kans op vindbaarheid te vergroten, optimaliseren onze specialisten de content van een website. Wij zorgen ervoor dat de juiste zoektermen en synoniemen regelmatig worden gebruikt, de zinslengte goed is, en de content op je pagina goed gestructureerd is.

SEO content gericht op conversie

Geoptimaliseerde content gericht op conversie zorgt ervoor dat je bezoekers tot actie over gaan. We richten ons hierbij op het verleiden van de bezoeker in verschillende fasen van het aankoopproces. Er wordt niet alleen geschreven voor de zoekmachine en naamsbekendheid, maar ook gericht op het doen van conversies. De kunst bij deze vorm van content optimalisatie is het zo makkelijk mogelijk maken voor de bezoeker om over te gaan tot conversie. Het moet weinig moeite kosten om een formulier in te sturen, een aankoop te doen of een verzoek tot informatie te versturen.

5 voordelen van goede content

Zo gaan wij voor jou te werk

Voordat we de content gaan schrijven, is het belangrijk om jouw doelgroep in kaart te brengen. Wij zorgen dat jouw communicatiestijl en die van je doelgroep met elkaar matchen. In deze stap verzorgen we een zoekwoordonderzoek om de juiste zoektermen te verzamelen. Wij richten ons hierbij niet alleen op één specifieke zoekterm, maar ook op synoniemen hiervan om een kloppende tekst te krijgen.

Lees hier hoe we jouw website ranken met linkbuilding