SEO techniek

Een razendsnelle website, dat is wat je bezoekers en Google verwachten. Dit bereiken we door je website technisch te verbeteren. Je websitesnelheid is één van de belangrijkste pijlers binnen SEO techniek. Daarnaast moet je website niet alleen duidelijk en begrijpelijk zijn voor de normale websitebezoeker. Ook voor zoekmachines en gebruikers met een beperking (zoals dove, blinde en kleurenblinde mensen) moet de website toegankelijk zijn.

Technische SEO is het startpunt van een sterke website. Je website moet technisch goed zijn. Zo bouwen we een website waarmee je jouw doelen kunt bereiken. Wij zorgen ervoor dat je website technisch compleet op orde is.

Dit pakken we in elk geval aan

1.

Laadsnelheid

Een snelle website biedt een betere ervaring dan een trage website. Naast je websitebezoekers zal ook Google lange laadtijden afstraffen. Daardoor kom je lager in de zoekresultaten terecht. Met verschillende technieken zorgen we ervoor dat de snelheid enorm wordt verhoogd. Dit is de eerste stap naar een optimale vindbaarheid.

Website laten maken illustratie - MKB Result
2.

Websitestructuur

Zoekmachines laten jouw website door robots bekijken. Deze robots controleren je website en kennen daar een bepaalde waarde aan toe. Door de structuur van je website te optimaliseren, begrijpen de robots de website beter. Daardoor wordt je website beter gewaardeerd en kom je hoger in de zoekresultaten.

3.

XML sitemap

Een XML sitemap is een bestand in je website, speciaal voor de zoekmachines. In dit bestand staat een lijst met onder andere alle belangrijke links van je website. Ongeacht de grootte van je website is een sitemap noodzakelijk.

4.

Paginatitels en metabeschrijvingen

De paginatitels en metabeschrijvingen (meta-informatie) van je website worden in de zoekresultaten vertoond. Deze meta-informatie laat een samenvatting van de pagina aan de zoekmachinegebruikers zien. Door dit te verbeteren trekken we meer bezoekers van de zoekmachine naar jouw website.

Vul hier je website hier in om een SEO-check te ontvangen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.