Even Voorstellen

Erik Kraaijeveld

Erik is mede-oprichter van MKB Result, lees hier meer over de persoon Erik

Erik

May 20, 2019

Even Voorstellen: Erik Kraaijeveld

In "even voorstellen" willen we je kennis laten maken met het team van MKB Result. Wel zo netjes, even jezelf voorstellen voordat je met iemand samen gaat werken. Structureel zullen we updates geven van nieuwe teamleden. Je leest een korte bio met algemene informatie, daarnaast lees je de rol bij MKB Result en hoe je contact op kan nemen met het uitgelichte teamlid.

Ik ben Erik Kraaijeveld, geboren in Rotterdam en opgegroeid in Barendrecht. Na mijn commerciële studie heb ik diverse cursussen gevolgd en me verdiept in de marketing. Inmiddels heb ik samen met Timon MKB Result op mogen richten. Bij MKB Result ben ik met veel plezier mede-eigenaar en CEO.

Samen met Timon heb ik een commerciële studie afgerond. Daarin kwamen alle aspecten van MKB Result al samen: marketing, sales en ondernemerschap. Natuurlijk was dat niet het eindstation. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn NIMA-A examen gehaald. Ook heb ik alle WFT papieren gehaald om zakelijk advies te geven op het gebied van schadeverzekeringen. Inmiddels volg ik een cursus bij Google voor Google Ads- en Analytics Professional.

In mijn vrije tijd speel ik piano, wandel ik en kom ik graag bij vrienden. Vroeger deed ik nog aan fietscross en mountainbiken, daarna ging ik met regelmaat naar de sportschool. Inmiddels schiet het er bij in en neem ik genoegen met hardlopen.

Als je contact met me op wilt nemen dan kan dat op de volgende manieren:

Tags:

Even Voorstellen

Lees ook:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.