Vindbaarheid

Google Ads... Zelf doen of uitbesteden?

Of het uitbesteden van Google Ads slim is of juist niet, dat verschilt echt per organisatie. Dit artikel geeft je richting of het verstandig is om het uit te besteden.

Erik

May 16, 2019

Google Ads Zelf Doen Of Uitbesteden?

Dit is een kwestie die wij vaak tegenkomen bij onze klanten. Is het het wel waard om extra geld uit te geven om iemand anders het te laten doen? Kan ik het niet gewoon zelf als ik me er een avondje in verdiep? Is Google Ads wel iets voor mijn bedrijf? Vragen die nu waarschijnlijk door uw hoofd spoken. Wij kunnen u een kort antwoord geven en u vertellen dat u het uit moet besteden en wel bij MKB Result, maar dat gaan we niet doen. U kunt het inderdaad zelf doen, wel willen wij u vertellen wat wij u te bieden hebben.

Wanneer kunt u het zelf doen?

Zelf doen lijkt natuurlijk altijd het voordeligst en dat is het ook mits u de tijd en moeite er voor neemt. Voor uw gemak hebben wij een lijst gemaakt met criteria, waar u minimaal aan zou moeten voldoen om de campagne zelf te beheren. Voldoet u grofweg aan de volgende checkpoints dan adviseren wij om de Google Ads campagne zelf op te zetten.

 • Bent u bedreven met computers en weet u welke zoekwoorden u kunt gebruiken?
 • Weet u het verschil tussen zinsdeel, exacte, broad match en brede zoekwoorden?
 • Heeft u in het geval van een kleinschalige campagne 10 á 15 uur de tijd om u te verdiepen in Google Ads en de campagne op te zetten?
 • Heeft u per besteedde €100 minimaal 2 uur per maand de tijd om de campagne te optimaliseren?

Wanneer is het beter om uit te besteden?

Mocht u niet aan deze vereisten voldoen of u wilt er simpelweg de tijd en moeite niet in steken, kunt u altijd bij ons terecht. Wij begrijpen als geen ander dat u zich bezig wilt houden met ondernemen in plaats van het verdiepen in marketingprogramma’s. Ook als u met uw huidige door uzelf opgezette campagne niet tevreden bent of niet de gewenste resultaten haalt met uw campagne bij een andere derde partij, bent u ook van harte welkom. Wij als MKB Result bieden drie verschillende pakketten aan. Zie hiervoor {{Deze pagina}}. Grofweg zijn de voordelen die wij hierin aanbieden hetzelfde over alle drie deze pakketten.

 • Complete ontzorging op het gebied van Google Ads
 • Adverteren op het voor u interessante gebied en publiek
 • Geschikt voor het Midden- en Klein Bedrijf (Waar zou onze naam vandaag komen?)
 • Regelmatige optimalisaties, zodat u altijd waar voor uw geld krijgt
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Altijd een campagne geschikt voor uw budget
 • 24/7 online inzicht in de prestaties, advertenties, zoekwoorden en meer
 • Regelmatige rapportages, zodat u in een oogopslag ziet hoe u er voor staat

Mocht u er voor kiezen om de campagne zelf te bouwen, wensen wij u alle succes en helpen wij u graag verder met eventuele vragen. Mocht u nu toch het gevoel hebben dat MKB Result een betere optie is, komen wij graag eens langs om een kopje koffie te drinken en met u de strategie door te nemen.

Tags:

Google Ads
Online Vindbaarheid

Lees ook:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.