Blog
Vacature: Webflow ontwikkelaar

Vacature: Webflow ontwikkelaar

Wij hebben een proactieve Webflow ontwikkelaar nodig bij MKB Result! Webflow kent voor jou geen geheimen... Je bent al enkele jaren bezig met het ontwerpen van websites en daarnaast ben je het meest op je plek in een organisatie waarin je vrijheid en ruimte voor je creativiteit krijgt.

Leestijd
2
minuten
Wil je direct solliciteren? Mail dan nu naar erik@mkbresult.com.

Wil je hybride werken, creatieve sessies bijwonen, je tijd flexibel indelen en zelf in de lead zijn bij het bepalen van je prioriteiten? Dan lijkt het ons heel leuk om een kopje koffie (of thee ;-) met je te drinken!

Zo kan jouw werkdag eruit zien

We beginnen de dag met het team: de lopende projecten worden besproken en we verdelen de taken, jouw humor en inbreng wordt gewaardeerd. Je gaat aan de slag en ziet in je agenda een creatieve werksessie staan: samen met het projectteam neem je hier aan deel en worden de uitgangspunten voor de nieuwe website bepaald.

Na de werksessie ga je aan de slag met het bouwen van een website en voer je wat aanpassingen door op een website die recent is opgeleverd aan een opdrachtgever. Daarna communiceer je de resultaten van een A/B-test terug aan de projectmanager. Aan het einde van de middag bepaal je de prioriteiten voor de volgende dag.

Jij brengt het volgende mee:

  • 2 jaar werkervaring in webdesign
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels
  • Je hebt ervaring met Adobe XD of Figma, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop

Ook ben je uiteraard pro-actief, heb je een scherpe blik op design en ontwikkel je jezelf graag: om zo jezelf elke maand te overtreffen.

Dit hebben wij te bieden

  • Een salaris van tussen € 2000 - tot € 3000 bruto op basis van 32 uur;
  • Online leeromgeving: waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en ook Webflow trainingen kunt volgen;
  • Coaching: alles wat jij nodig hebt om je werk uitstekend te doen;
  • Een jong en gedreven team
  • Inspirerende werkomgeving

Heb je vragen over deze functie? Joar van den Dool, onze recruiter staat graag voor je klaar en is bereikbaar op 06 25 24 93 61!

Wil je direct solliciteren? Mail dan nu naar erik@mkbresult.com.

Daarom moet je niet langer wachten met solliciteren:

Een kopje koffie kan altijd, verken je mogelijkheden en ontdek of wij een match zijn.

Maar...: kun je niet direct alle punten afvinken, maar denk je toch dat jij dit kan? Ook dan gaan we graag met je in gesprek! Misschien zijn we toch een match en kun je ons overtreffen met je skills.

Over MKB Result

MKB Result is een frisse en gedreven organisatie met haar roots in Rotterdam. Wij vinden het belangrijk om met een goede strategie en positionering te werken bij onze klanten. Dit is waarmee het meestal dan ook begint. Daaruit komen mooie projecten zoals: een visuele identiteit ontwerpen, nieuwe websites ontwikkelen en leuke content creëren. Ten slotte draaien we ook doorlopende campagnes voor onze klanten. Daarin kun jij bijvoorbeeld mooie A/B-tests uitvoeren. Een MKB Result klant mag veel van ons verwachten, help jij ons in deze functie onze klanten zo goed mogelijk te bedienen? Solliciteer direct en dan gaan we samen aan de slag!

Wil je direct solliciteren? Mail dan nu naar erik@mkbresult.com.

Erik Kraaijeveld

Website baas. Je maakt hem enthousiast met technologie, psychologie en branding. Stuur hem een e-mail.