Over ons

Wie we zijn en hoe we u in 4 stappen naar online succes brengen

4 stappen naar online succes

Hoe doet MKB Result dat?

Marketing is en blijft een belangrijk onderdeel voor een bedrijf. Hiermee zorg je dat je de juiste doelgroep bereikt voor je product of dienst, maar ook om jezelf om de markt te zetten. Aangezien het bij veel ondernemers aan tijd en kennis ontbreekt voor online marketing, zijn wij als MKB Result in het leven geroepen.Wij zijn de marketingafdeling binnen uw bedrijf. Geen dure extra marketingmedewerkers, maar gewoon uw online marketing uitbesteden aan een bedrijf die online marketing snapt. Wij lossen al uw online uitdagingen op en adviseren u in trajecten. Hoe positioneert u uw bedrijf? Hoe bereik je de juiste doelgroep? Hoe zorg je dat internet rendabel wordt? Deze vraagstukken horen wij dagelijks en worden ook dagelijks beantwoord met omzet voor uw bedrijf die dagelijks gegenereerd wordt. Online marketing bureau MKB Result werkt veelal in de regio's: Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Rotterdam, maar ook daarbuiten in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht en omstreken en is gespecialiseerd in Google Ads campagnes het het bouwen van websites.
Dus wil je een website laten maken of een Google Ads campagne? Neem dan contact op!

Onderzoek

Om succesvol online marketing te bedrijven is het belangrijk dat wij, samen met u, onderzoek doen. Samen maken we uw doelstellingen inzichtelijk en kijken we wat uw doelgroep is. Zonder deze stap is online marketing hetzelfde als hagel schieten. Overal een beetje budget op en kijken of je iets raakt. Wij willen elke euro die u wil investeren ook nuttig gebruiken. De adviseurs van MKB Result weten precies wat belangrijk is voor u op al deze gebieden. Binnen dit onderzoek worden alle aspecten meegenomen om zo de markt inzichtelijk te maken en effectief aan de slag te gaan.

Strategie

Nu we bij de eerste stap alles inzichtelijk hebben gemaakt, gaan we een strategisch plan schrijven waarin duidelijk wordt hoe we de doelstellingen gaan bereiken. Hierbij laten wij u onze bestaande succesvolle methodes zien, of creëren er één. Hierin nemen we het budget van u mee dat besteed mag worden. Dit geheel zorgt voor een passende strategie om uw doelstellingen te verwezenlijken.

Optimalisatie

Het gehele proces wordt constant geoptimaliseerd en gecontroleerd door onze online specialisten. Dit zorgt ervoor dat elke euro nuttig besteed wordt en er niets verloren gaat. Door optimalisatie zorgen we ervoor dat het systeem dat gebruikt wordt, steeds effectiever wordt omdat het steeds verder toegespitst wordt op uw doelgroep. Daarbij is het ook leuk om te experimenteren om de doelgroep op andere manieren te benaderen en over te halen om uw product of dienst af te nemen.

Analyseren

Om zo effectief mogelijk bezig te blijven is het noodzaak om alle resultaten te analyseren en deze gegevens vervolgens inzichtelijk te maken om zo te zorgen dat alles nog beter gaat draaien. Dit is een deel van het gehele optimalisatie proces. Stap 4 blijven we constant herhalen om ook voor u goede inzichten te geven over de resultaten. Dit geldt zowel voor de optimalisatie van een website als voor een Google Ads campagne.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.