Volledig maatwerk mogelijk

We kunnen voor u een volledig maatwerk website bouwen die meer omzet genereerd door internet. Door het gebruik van Webflow bouwen we snel en kostenefficiënt een professionele responsive website, die gebruikt kan worden op elk apparaat.

Offerte aanvragen

Wat is Webflow?

Het krachtigste website platform voor bedrijven en webdesigners. In tegenstelling tot andere platformen zoals Wordpress wordt Webflow niet door vooral vrijwilligers gerund maar zit er een solide onderneming achter. Daarom werken ook bedrijven zoals Adobe, Dell, Nasa en Autodesk met Webflow. We zijn er dan ook trots op dat MKB Result een van de eerste internetmarketing bedrijven in Nederland was, die professionele Webflow websites bieden.

Webflow.com

Hoe werkt het?

Uw website komt volgens onderstaand stappenplan tot stand

1

Adviesgesprek

We gaan om tafel om uw eisen en wensen voor de website te bespreken. Aan de hand van dit gesprek zal duidelijk worden of MKB Result ook de juiste partij voor u is.

2

Design

Op basis van uw input zullen we de website ontwerpen. Nadat het eerste ontwerp af is zullen we dit samen verfijnen, tot het klaar is.

3

Techniek

In deze fase wordt uw website volledig functioneel gemaakt, maar wij gaan verder. Met onze marketingkennis optimaliseren we direct de standaard SEO-elementen.

4

Live gaan

Gefeliciteerd! Nu kan de website gelanceerd worden. We zullen u coachen in ons CMS (systeem waarin u zelf uw website kunt wijzigen)

100% maatwerk mogelijk

We kunnen op vanaf een blank canvas de website volledig naar wens bouwen. Een andere voordelige optie is het gebruik van een template.

Volledig responsive

Alle websites worden zo gebouwd dat ze gebruiksvriendelijke zijn op alle apparaten. Dit is cruciaal voor de online vindbaarheid.

Basis SEO op orde

Aan de hand van een zoekwoorden onderzoek definiëren we relevante zoekwoorden. De basis voor de vindbaarheid wordt direct met de bouw gelegd.

Eigen CMS systeem

In ons CMS systeem kunt u als klant kinderlijk eenvoudig aanpassingen doen aan uw website. Ook kunt u zo nieuwe inhoud toevoegen, bijvoorbeeld blogs.

Hosting inbegrepen

Wij houden uw website in de lucht, maar we gaan verder dan dat. Door middel van een CDN bent u van een snelle website verzekerd.

Support

Loopt u tegen problemen aan bij het aanpassen van uw website? Dan kunt u zonder meerprijs contact opnemen en verhelpen wij uw probleem zo snel mogelijk.

Vindbaarheid

Uiteraard is de vindbaarheid van uw website belangrijk. Ook hierin zijn we gespecialiseerd. Doordat we de website in eigen beheer hebben kunnen dit optimaal voor u uitvoeren.

Flexibiliteit

We begrijpen dat het doordeweeks erg druk kan zijn. Daarom kunt u met ons ook buiten de gebruikelijke kantooruren in gesprek.

We horen graag van u!

Website laten maken? Google Ads campagne uitbesteden? Stuur een bericht! Dat verplicht u tot niets; we vertellen graag over wat we doen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.